top of page

Pracovná ponuka: Content Creator

Predstav si, že tvoje slová a nápady majú silu formovať lepšiu budúcnosť pre mladé ženy na Slovensku a vo svete. Predstav si, že tvoja pracovná náplň nie je iba o obsahu, ale hlavne o poslaní. V Hekime hľadáme niekoho, kto s nami zdieľa nadšenie pre pozitívne zmeny v spoločnosti, vie pracovať s textom a rád prináša nápady, ktoré inšpirujú. 




Kto si ty?


✔️ Si marketérka, ktorá vie pracovať so slovom a bavia ju sociálne siete.


✔️ Zároveň však túžiš po tom, aby tvoja práca mala hlbší zmysel a menila krajinu a svet k lepšiemu.


✔️ Zaujímaš sa o témy posilňovania postavenia žien, podpory vzdelávania a rozvojovej spolupráce. Alebo sa zaujímať chceš.


✔️ Hľadáš si doplnkový job popri vysokej škole či inom zamestnaní. Teda máš v týždni aspoň 10 - 15 hodín času, ktoré chceš venovať niečomu, čo má zmysel.


✔️ Vieš pracovať s Instagramom a Canvou, vytvárať reels a cudzí ti nie je ani Facebook. 


✔️ Ku svojej práci pristupuješ iniciatívne a zodpovedne a dodržiavaš dohodnuté termíny.


…Nie, naozaj ťa tajne nesledujeme, toto sú oficiálne požiadavky na našu novú PR manažérku. Ak máš predsa len pocit, že je to viac tvoj osobný profil, ozvi sa nám. Asi si budeme súdené.



Kto sme my?


Sme nezisková organizácia Hekima. Náš názov pochádza zo swahilského slova, ktoré znamená „múdrosť" alebo „vedomosť". Symbolizuje našu vieru, že osveta a kvalitné vzdelávanie sú kľúčom k harmonickému rozvoju spoločnosti. 

Prispievame k riešeniu rodovo-špecifických problémov v spoločnosti, s mladými ženami v centre týchto zmien. Preto meníme ich podiel v kľúčových pozíciách spojených s rozhodovaním, rozvojom verejného života a podnikaním. Našim cieľom nie je len zlepšovanie zručností, ale hĺbkový posun vo vnímaní úlohy mladých žien pri formovaní spoločnosti a verejného života. 


V roku 2021 sme začali s úprimným presvedčením, že Slovensko má byť ako krajina na čo hrdé a že svet môže ťažiť z odborných znalostí a skúseností slovenských expertov a expertiek pri riešení výziev, ktoré sa týkajú nás všetkých. Pôsobíme na Slovensku, v Severnom Macedónsku a v Keni. Zároveň na Slovensko prinášame expertízu z top inštitúcií zo zahraničia, ktorá posilňuje našu schopnosť inovatívne riešiť spoločenské výzvy a prispieva k efektivite našej práce.





Čo bude tvojou úlohou?


 ✔️ Vytvárať atraktívny vzdelávací a info obsah na sociálne siete našej organizácie a programu Boundless (hlavne Instagram, sem tam Facebook).


 ✔️ Príležitostne pripravíš článok alebo rozhovor na náš web hekima.sk alebo programboundless.sk


✔️Ak budeš mať chuť a čas, môžeš sa spolupodieľať na realizácii programu Boundless výpomocou pri príprave podujatí. 



Prečo práve my?

✔️ Pri práci budeš mať pocit, že robíš svet o kúsok lepším miestom.


✔️ Budeš môcť plne využiť svoje vedomosti z oblasti posilňovania postavenia žien a rozvoja mäkkých zručností. Ak sa nepovažuješ za expertku, vôbec to neprekáža. Neustále vzdelávanie je kľúčom k úspechu. Rady ťa v tomto podporíme. (Áno, dostaneš knižky, prístup na konferencie a tak.)


✔️ Dáme ti veľkú dávku voľnosti a v rámci dodržania základných princípov komunikácie budeš môcť popustiť uzdu fantázii.


✔️ Zároveň však môžeš rátať s neustálou podporou, ochotou zodpovedať všetky tvoje otázky a odborným vedením.


✔️ V rámci projektov sa dostaneš na zaujímavé miesta, objavíš jedinečné možnosti a spoznáš skvelých ľudí z mnohých zaujímavých krajín.


✔️ Pri vzájomnej spokojnosti dostaneš možnosť aj zväčšiť si pracovný úväzok alebo dostať plnú pracovnú pozíciu po škole. 


✔️ Máme milý office v Karlovke. A v ňom ešte milšieho psíka Maxa. Občas brainstormujeme na káve v neďalekom Minte, kde ďalej od práce prejdeme k odporúčaniam na knihy a seriály. Voláme si a píšeme pri dôležitých momentoch našich pracovných aj osobných životov. Oslavujeme spoločne narodeniny. Podporujeme sa. Sme jednoducho trocha viac ako len pracovný kolektív.



Ďalšie informácie

Miesto: Bratislava (office a home office, plná flexibilita počas leta)

Pracovný čas: flexibilný

Druh úväzku: skrátený (zmluva o pracovnej činnosti, dohoda, faktúra)

Odmena: 7,50 eur na hodinu 


Ak máš záujem


Svoj životopis a motivačný list alebo príklady svojej doterajšej práce pošli najneskôr do 24. januára Ivke na ivana.ulicna@hekima.sk. Po vzájomnej dohode by si nastupovala ideálne začiatkom februára. 



176 views0 comments
bottom of page